Céges feliratos irodaszer ajándékok

Céges feliratos irodaszer ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!
Ha szeretné, hogy logója a mindennapok során minél többször szem előtt legyen, válasszon irodaszert reklámajándéknak. Az irodaszerek ott vannak minden munkahelyen és otthonban, számtalan praktikus formában. Egy hétköznapi tűzőgép, levélbontó, laptoplámpa, ceruzatartó, tolltartó, íróasztali készlet, számítógépes kiegészítő stb. mind reklámot jelenthet cége számára, ha a megfelelő emblémázási módon - tamponnyomással, szitanyomással, gravírozással - egyedivé varázsoljuk.

Játék: Ki ajándékozott a legtöbbet az elmúlt egy évben?

Vigyázat! Ebben a játékban néhány önfeledt pillanatot lehet nyerni.
Játssz és lásd, hogy mennyit vásároltak tőlünk mások az előző évben!
Nem tudod elolvasni? Ez is a játék része, próbálkozz néhányszor! ;)

Szeretnéd tudni, hogy a Te keresztneved hányadik? Mondd meg, hogy hívnak!

Ilyen sorrendben kérem:

Keresztneved:

1.)
**ri*
2 061 609 termék

2.)
B******
831 895 termék

3.)
****r
599 265 termék

4.)
B**l**k*
592 484 termék

5.)
Beá*a
363 989 termék

Összesen 788 név:
 
18 556 586 termék

Céges irodaszer feliratos ajándékok
Céges irodaszer feliratos ajándékok
Céges irodaszer feliratos ajándékok
Céges irodaszer feliratos ajándékok

Még több Irodaszer: stresszlabda :: számológépes egéralátét :: jegyzettömb :: lézerpointer :: hegyező :: tolltok, doboz :: Irodaszer :: memoclip :: papírtáska, papírdoboz :: nagyító

Naponta legalább nyolc órát töltünk a munkahelyünkön, ezért irodaszer kínálatunkban az esztétikusság mellett a praktikusság is ugyanolyan hangsúlyt kap. Az emblémázott íróasztali felszerelés tökéletes ajándék, mivel az üzleti életben a tökéletes munkanap eltöltéséhez a megfelelő üzleti reklámajándék szükséges. Az irodaszerek széles termékpalettáját mutatjuk be, amelyek emblémázásánál csak a képzelet szab határt. Az egyszerű és olcsó ajándéktárgyak mellett az összetettebb és igényesek reklámajándékok mellett a középutat kedvelőek is megtalálják a megfelelő ajándék ötletet.

További reklámajándék kategóriák: Tárca, kulcstartó :: Öngyújtó :: Ruházat :: Esernyő :: Pendrive :: Étel, ital :: Mappa, névjegytartó :: Szerszám, közlekedés :: Táska :: Konyha :: Szabadidő :: Piperecikk :: Írószer :: Ruházat-kiegészítő :: Óra :: Elektronika