Céges feliratos irodaszer ajándékok

Céges feliratos irodaszer ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!

Levélbontó, műanyag.

Műanyag levélbontó, kék

Műanyag levélbontó, kék

Műanyag levélbontó, kék megtekintése a reklámajándék.hu oldalon.

Megrendelés

1.
Mennyiség: db
hint
2.

3.
Színek száma:
 
4.
Kapcsolattartó*:
Cégnév*:
E-mail cím*:
Telefon:
Postacím:
Megjegyzés:

* - az adat megadása kötelező

A megrendeléssel elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.
(Melynek lényege, hogy nagykereskedésünknek magánszemélyeket és 20 000 Ft + Áfa alatti rendeléseket nem áll módjában kiszolgálni.)
Munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítsa a részleteket és az emblémázást, ezt követően véglegesítjük rendelését.

Termék adatok

Levélbontó, műanyag.

Listaár:
95 Ft
Kedvezményes ár:
akár 61 Ft (1579 db-tól)
Megtakarítás:
akár 36%
Cikkszám:
4505-23
Emblémázás:
Javasolt emblémázási méret:
50 × 10 / 50 × 10 mm
Termékméret:
7 × 5,2 × 0,3 cm
Súly:
0.011 kg
Csomagolás:
Zacskó
Csomag:
100 db
Karton:
1000 db
Származás:
Kína
Karton méret:
33 × 21 × 36,5 cm
Karton súly:
11 kg
irodaszer ajándékok Céges feliratos
irodaszer ajándékok Céges feliratos
irodaszer ajándékok Céges feliratos
irodaszer ajándékok Céges feliratos

Előző oldal
Előző
oldal
Következő oldal
Következő
oldal

Még több Irodaszer: Irodaszer :: tolltok, doboz :: számológépes egéralátét :: nagyító :: lézerpointer :: jegyzettömb, füzet :: memoclip :: öntapadó jelölő, index, jegyzettömb :: stresszlabda :: papírtáska, papírdoboz :: hegyező :: vonalzó :: Füzet, notesz

Naponta legalább nyolc órát töltünk a munkahelyünkön, ezért irodaszer kínálatunkban az esztétikusság mellett a praktikusság is ugyanolyan hangsúlyt kap. Az emblémázott íróasztali felszerelés tökéletes ajándék, mivel az üzleti életben a tökéletes munkanap eltöltéséhez a megfelelő üzleti reklámajándék szükséges. Az irodaszerek széles termékpalettáját mutatjuk be, amelyek emblémázásánál csak a képzelet szab határt. Az egyszerű és olcsó ajándéktárgyak mellett az összetettebb és igényesek reklámajándékok mellett a középutat kedvelőek is megtalálják a megfelelő ajándék ötletet.

További reklámajándék kategóriák: Piperecikk :: Esernyő :: Óra :: Ruházat :: Ruházat-kiegészítő :: Mappa, névjegytartó :: Étel, ital :: Elektronika :: Szerszám, közlekedés :: Írószer :: Öngyújtó :: Táska :: Konyha :: Pendrive :: Szabadidő :: Tárca, kulcstartó