Céges feliratos irodaszer ajándékok

Céges feliratos irodaszer ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!
Minőségi irodaszerek munkahelyi, otthoni, iskolai felhasználásra. Ne csak a papír jusson eszébe, hanem különböző eszközök is, melyek közül a leggyakoribbikat megtalálja. Az irodaszer minden ember számára szükséges, hároméves kortól életünk végéig. Néhány egérkattintással megvásárolhatja amire szüksége van.

Emblémázás

A feliratozással válik egy hétköznapi termék valódi reklámajándékká.

Az Ön emblémázási lehetőségei
Megfelelő technika a megfelelő termékhez.

Mind kinyit

Bögre emblémázás

- Mosogatógépálló emblémázás kerámiára, porcelánra, üvegre

Bögréket és üvegpoharakat magas hőfokon beégetett kerámia- illetve üvegfesték felhasználásával lehet dekorálni, emblémázni. Az eljárás részleteiben hasonló a szitanyomáshoz, mivel a grafikát (a különböző színkivonatokat) szitára világítják, a kerámiafestéket pedig ezen keresztül egy speciális papírra nyomják. Miután az összes színt felhordták erre a felületre, kap egy lakkréteget, melynek segítségével a matrica leáztatható a papírról, majd ezt kézzel felhelyezik a bögre palástjára. Ezután kerül a bögre a kemencébe, ahol magas hőmérsékleten (kb. 750 °C) a festék a bögrén lévő mázzal erős kötést hoz létre, a lakkréteg pedig nyom nélkül leég. Ezzel az eljárással direkt színes grafika és color kép is elhelyezhető a bögrén. A festékek csak korlátozott színekben léteznek, emiatt a különböző Pantone- színárnyalatokat nem lehet pontosan kikeverni, és color képek esetén is számolni kell tónus- illetve színváltozással. Léteznek úgynevezett hidegfestékek, melyeket körülbelül 150 °C-on hőkezelnek a kerámiára. Ezek színválasztéka teljes, hátránya viszont, hogy fémtárggyal lekaparható a felületről (mosogatás és normál használat nem károsítja).

Bögre emblémázás

Dombornyomás

- Prémium ajándékok visszafogott, elegáns emblémázása

Bőr, jó minőségű műbőr, karton, papír termékek emblémázására szolgáló eljárás. A logóról készül egy véset, melyen az embléma tükörképe jelenik meg. Ezt a vésetet egy présgépbe befogják, felhevítik a szükséges hőmérsékletre, majd megfelelő nyomóerővel belepréselik a tárgyba. Ekkor megjelenik a minta lenyomata. Lehetőség van a nyomat színezésére, ha a szerszám és a tárgy közé speciális fóliát helyeznek. Ebben az esetben a lenyomat olyan színű lesz, mint a fólia (Pl. ezüst, arany).

Dombornyomás

Gravírozás

- Tartós és exkluzív emblémázás fémre, fára, üvegre

Lézergravírozás során a mintát beleégetik a termékbe, amelynek anyaga lehet fém, fa, üveg, stb. A lézersugarat számítógép bocsátja ki, biztosítva ezzel a tökéletes végeredményt. Lézergravírozás nem lehetséges több színnel, a színét az anyag színe vagy a gravírozandó felület alatt lévő réteg színe határozza meg. Ez a technika elegáns és tartós díszítést biztosít a terméknek, amelyre alkalmazzák.

Gravírozás

Hímzés

- Igényes és tartós emblémázás textilre

Textíliák emblémázására használatos eljárás. A hímzést számítógép-vezérelt automata hímzőgépek végzik. A hímzéshez egy speciális szoftverrel programot készítenek (hímzőprogram). Lehet közvetlenül a tárgyra hímezni, vagy felvarrott , illetve ragasztott applikációval készíteni a mintát. Ez utóbbi akkor hasznos, ha a textíliát nem lehet egy rétegben hímzőkeretbe feszíteni. (Pl. ingzsebek esetében közvetlen hímzéssel összevarrnánk a zsebet). Hátránya a szitanyomással szemben, hogy nem lehet pontosan reprodukálni a grafikát, a kívánt Pantone színt csak közelítő pontossággal lehet megvalósítani (fonalak korlátozott színekben léteznek), kis méretű grafikai elem nem hímezhető ki elfogadható minőségben, illetve az anyag mosás utáni viselkedése befolyásolja a későbbi összképet.

Hímzés

Szitanyomás

- Színhű, egyszerű és gyors emblémázás elsősorban textil anyagokra

A nyomósablon (szita) egy megfelelő nagyságú keretre (fára, fémre) felfeszített poliészter szövet. Ezt bevonják egy fényérzékeny réteggel, majd az 1:1 méretű filmet rávilágítják. Az expozíció után a nyomósablont előhívják, (kimossák vízzel). Ekkor "lyukad ki" a sablon, és lesz rajta festékáteresztő és nem-áteresztő rész.
A szitanyomás kerülhet közvetlenül a tárgyra (ha az sík felület, vagy ki lehet síkba teríteni, pl.: ernyő, póló, naptár), vagy egy közvetítő anyagra (transzfernyomás), melyről vasalással kerül a textíliára a festék. A transzfer technológia külön ágazata a szitanyomásnak, ami egyre nagyobb tért hódít, így olyan tárgyakat is meg lehet emblémázni, akár color nyomattal is, ami alakjánál fogva síkban nem fektethető le, vagy ahol több szín illesztése nehezen oldható meg.

Szitanyomás

Tamponnyomás

- Műanyag, kis felületű reklámajándékok népszerű emblémázási eljárása

Műanyag, bőr, műbőr, fa és fém termékek emblémázására szolgáló eljárás. A szitanyomásnál kisebb méretű nyomatok készítésére alkalmas. Előnye, hogy nagyobb pontossággal és jobb felbontással lehet a nyomatokat elkészíteni elsősorban sík, vagy enyhén ívelő felületekre. Az emblémát egy nyomólemezre (klisé) világítják le, majd ezt a lemezt előhívják. A festéket erről a lemezről egy szilikon tampon viszi át a tárgyra. A tampongumi rugalmassága teszi lehetővé, hogy enyhén ívelt felületekre is lehet nyomatot készíteni.

Tamponnyomás

UV nyomtatás

- Különösen kis mennyiségek esetén ajánlott környezetbarát technika

A digitális UV technológia által lehet szinte bármire (fém, fa, kő, üveg, csempe, műanyag) nyomtatni 4 színnel, akár fehér alányomással. Az UV nyomtatás során alkalmazott festék ultraviola fényre polimerizálódik, ezért szinte bármilyen anyagon megtapad. A digitális UV nyomtatás alkalmazása számos előnyt kínál a kis darabszámú gyártások során: alacsonyabb költség, környezettudatos gyártás, tesztelés, próba- és mintadarab gyártás. Hátránya: a festék nem rugalmas, így a hajlítható, összenyomható termékekről lepereg.

UV nyomtatás

Gyantás matrica

- 3D hatású, fényes matrica sík felületre

A műgyantás matrica vékony fém fóliából készül, melynek hátoldala ragasztóval bevont öntapadó. A fóliába préselik a grafikát és a háttér raszterezését. Ezután lehet a grafikát vagy annak egyes elemit színezni (tamponnyomással), és gyantázni. E két művelet el is hagyható.

Gyantás matrica

Az általunk használt emblémázási kódok

B1 - Bögreemblémázás 1 oldalon
B2 - Bögreemblémázás 1 oldalon + csomagolás
B3 - Bögreemblémázás 2 oldalon vagy paláston
B4 - Bögreemblémázás 2 oldalon vagy paláston + csomagolás

C1 - Gravírozás nem fémre 0-3 cm2
C2 - Gravírozás nem fémre 3-10 cm2
C3 - Gravírozás nem fémre 10-25 cm2
C4 - Gravírozás nem fémre 25-50 cm2
C6 - Névgravírozás nem fémre

D - Dombornyomás

G1 - Gravírozás fémre 0-3 cm2
G2 - Gravírozás fémre 3-10 cm2
G3 - Gravírozás fémre 10-25 cm2
G4 - Gravírozás fémre 25-50 cm2
G6 - Névgravírozás fémre

H - Hímzés

S1 - Szitanyomás csomagolás nélkül
S2 - Szitanyomás egyszerű csomagolással
S3 - Szitanyomás bonyolult csomagolással

T1 - Tamponnyomás csomagolás nélkül
T2 - Tamponnyomás egyszerű csomagolással
T3 - Tamponnyomás bonyolult csomagolással
T5 - Tamponnyomás fémre

U1 - UV nyomtatás 5 cm2-ig
U2 - UV nyomtatás 5 cm2-ig hőkezeléssel
U3 - UV nyomtatás 5-10 cm2-ig
U4 - UV nyomtatás 5-10 cm2-ig hőkezeléssel
U5 - UV nyomtatás 10-20 cm2-ig
U6 - UV nyomtatás 10-20 cm2-ig hőkezeléssel

A feliratozáshoz szükséges grafika leadása

- Fájl formátum: vektorgrafikus (cdr, ai, eps, vagy ezekből készített pdf)
- Színek: direkt színek - PMS kóddal, 4színkolor min.300 dpi felbontású (jpg, tif, psd, gif) fájlban is
Bizonyos alapanyagok és színek esetén egyes emblémaszínek színhelyessége csak egy fehér technikai alnyomat esetén lehetséges, ekkor az emblémázás költsége plusz egy szín nyomásával emelkedik.
Technikai okokból a nyomás színe kis mértékben eltérhet.
- Feliratok: választhat betűtípust standard készletünkből, vagy adjon görbévé alakított grafikát

feliratos ajándékok Céges irodaszer
feliratos ajándékok Céges irodaszer
feliratos ajándékok Céges irodaszer
feliratos ajándékok Céges irodaszer

Még több Irodaszer: memoclip :: Füzet, notesz :: lézerpointer :: stresszlabda :: hegyező :: jegyzettömb, füzet :: tolltok, doboz :: vonalzó :: nagyító :: számológépes egéralátét :: öntapadó jelölő, index, jegyzettömb :: Irodaszer :: papírtáska, papírdoboz

Az íróasztali felszerelések között megtalálhatók számos termékünk mellett a levélbontók, hiszen levelet elengedhetetlen része az üzleti -és magánéletnek. Egy cégnév, terméknév vagy szerettünk monogramja gravírozva különleges ajándék minden alkalomra. A professzionális emblémázás megvalósítható a Golding Reklámajándék Aranycsapatánál, így a legszínvonalasabb reklámajándékot ajándékozhatja.

További reklámajándék kategóriák: Táska :: Óra :: Öngyújtó :: Szabadidő :: Esernyő :: Írószer :: Pendrive :: Ruházat :: Mappa, névjegytartó :: Tárca, kulcstartó :: Konyha :: Szerszám, közlekedés :: Elektronika :: Ruházat-kiegészítő :: Étel, ital :: Piperecikk